Get Adobe Flash player
PDFTiske-mail
Bio javorový sirup 100% Grade C bio*nebio 250 mlBio kokosový cukr bio*nebio 300 g

Bio javorový sirup 100% Grade C bio*nebio 250 ml
Zobrazit v plné velikosti


Bio javorový sirup 100% Grade C bio*nebio 250 ml

Cena za kus (kus): 99.00 Kč


Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť, a tím dražší sirup. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek. Grade B (Canada No. 2 Medium) je světlý javorový sirup, méně intenzivní javorové chuti. Grade C (Canada No.2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť. Grade D (Canada No. 3 Dark) je tmavý sirup vhodný pro gastronomii a výrobu potravin. OBJEM: 250 ml ZEMĚ PŮVODU: Kanada POUŽITÍ: Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru. UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!! SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML: Energetická hodnota 1496 kJ/358 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 88 g z toho cukry 77 g Bílkoviny 0 g Sůl 0,01 g





Hodnocení zákazníků:

Zatím zde není žádné hodnocení.
Musíte se přihlásit, abyste mohli hodnotit.


Košík

Váš košík je prázdný

Přihlášení